Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس علوم قرآنی گفت: «حضرت محمد(ص)» فرموده‌اند: اگر کسی به روزه‌داری افطاری دهد، ثواب عمل روزه و هر عمل نیکی که در آن روز توسط روزه‌دار انجام شده را بدون آنکه از اجر روزه‌دار چیزی کم شود، از آن خود کرده است.

محمدطا‌ها مرادی کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان در خصوص اعمال ارزشمند ماه مبارک رمضان گفت: یکی از اعمال روز پاتزدهم ماه مبارک رمضان خواندن دعای مخصوص این روز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روز پانزدهم ماه مبارک رمضان می‌خوانیم: «بسم الله الرحمن الرحیم اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَةَ الخاشِعین واشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَةِ المُخْبتینَ بأمانِکَ یا أمانَ الخائِفین». خدایا روزى کن مرا در آن فرمانبردارى فروتنان و بگشا سینه‌ام در آن به بازگشت دلدادگان به امان دادنت اى امان ترسناکان. 


وی تصریح کرد: همچنین در این روز خواندن نمازی چهار رکعتی به‌گونه‌ای که در دو رکعت اول پس از سوره حمد، صد مرتبه سوره توحید و در دو رکعت دیگر، پس از حمد، ۵۰ مرتبه سوره توحید خوانده شود، از ثواب و ارزش بسیاری برخوردار است.


مراد در خصوص دیگر اعمال ارزشمند در ماه مبارک رمضان بیان کرد: یکی دیگر از مهم‌ترین اعمال ارزشمندی که می‌توان در ماه مبارک رمضان انجام داد، افطاری دادن به روزه‌داران است.

وی ادامه داد: «حضرت محمد(ص)» درباره ثواب افطاری دادن فرموده‌اند: اگر کسی به روزه‌داری افطاری دهد، ثواب عمل روزه و هر عمل نیکی که در آن روز توسط روزه‌دار انجام شده را بدون آنکه از اجر روزه‌دار چیزی کم شود، از آن خود کرده است.

این کارشناس علوم قرآنی تصریح کرد: هرچقدر به ماه رمضان‌های سال‌های گذشته نگاهی می‌اندازیم، متوجه می‌شویم که این سنت نیکو در گذشته پررنگ‌تر بوده و افراد برای افطاری دادن به روزه‌داران همواره در تکاپو بودند در حالی‌که این موضوع امروز کم‌رنگ‌تر شده است.


وی در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: کم شدن دورهمی‌ها در ضیافت افطار با توجه بیشتر به تجملات و زرق و برق‌های دنیوی ارتباط مستقیم دارد چرا که سفره‌های ساده و به اصطلاح آسان افطاری است که می‌تواند موجب گردهم جمع شدن اعضای خانواده در ماه میهمانی خدا شود.

وی خاطرنشان کرد: ثواب دادن افطار از عبادت‌های دیگر ماه مبارک رمضان بیشتر است چرا که به‌ عنوان نمونه اگر فردی در این ماه مبارک به تلاوت قرآن کریم بپردازد، ثوابی را به تنهایی برای خود کسب می‌کند، اما اگر به روزه‌داری افطار بدهد، نه تنها ثواب یک عبادت فردی بلکه ثواب عبادت میهمان خود را نیز به‌دست می‌آورد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان دعای روز پانزدهم افطاری ساده علوم قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۷۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند.

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه ها باید اهتمام ویژه ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه ای وارد شده، آن را متحول کرده است.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه ای برای کمک به رونق فعالیت های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت های بودجه ای استانی و ملی استفاده می کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند.

در این جلسه، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارایه کردند.

کد خبر 6093731

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش زیربنای پیشرفت کشور/ فرهنگ ثبت رسمی در مدارس ترویج شود
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بهترین ضربه به دشمن است
  • جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت - مازندران
  • ادارات فرهنگ و ارشاد، نقش ویژه‌ای در ترویج فرهنگ ثبت رسمی دارند
  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • ترویج آموزه‌های اخلاقی در اولویت فرهنگیان باشد
  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد
  • تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند